Nie jesteś zalogowany na forum.

Dajcie Nam Wygrać potwierdza udział ![[dblpt])](http://www.postprime.mojeforum.net/upload/mojeforum_net/postprime/smilies/[dblpt]).png)

Dobry wieczór wszystkim. W imieniu "Pobite Gary" potwierdzam udział w rozgrywkach.

Time To Get Schwifty
Potwierdzam!

Cześć,
Nocule
potwierdzam chęć ![[dblpt])](http://www.postprime.mojeforum.net/upload/mojeforum_net/postprime/smilies/[dblpt]).png)

Witam,
Potwierdzam udział w rozgrywkach - LAGAWRONLAKERS
Pozdrawiam

Gram - Cutters

gram, lewa strona

Hej , potwierdziłem udział w II lidze , przydzieliło mnie do okregowki, kriszot’steam

Benchwarmers będą grzać.

Hej, Ja też potwierdziłem start w II lidze i jestem wytłuszczony ale a jestem w starej lidze okręgowej w składzie z ubiegłego sezonu. Linka do drugiej nie dostałem. Mam nadzieję, że wszystko ok i nic nie naknociłem.

Hej, Ja też potwierdziłem start w II lidze i jestem wytłuszczony ale a jestem w starej lidze okręgowej w składzie z ubiegłego sezonu. Linka do drugiej nie dostałem. Mam nadzieję, że wszystko ok i nic nie naknociłem.
Jeśli ktoś dostał odświeżenie ligi Okręgowej z ubiegłego sezonu - niech ją skasuje - to był błąd w ustawieniach Okręgówek.
Jeśli ktoś nie dostał maila z zaproszeniem do drugiej ligi a był w top6 w zeszłym sezonie - niech napisze mi maila na staszewski.maciek @ gmail.com z info w której lidze grał i które miejsce zajął.
Nie mam dostępu do maili graczy lig Atlantic i Arizona póki co.
Jeśli ktoś może mi z tym pomóc bo tam grał, niech pisze na priv na maila wyżej lub na Twitterze @wooden13.
Nie mam też maili do paru osób które miały w swoich ligach maila ukrytego.
Wszyscy inni powinni mieć już swoje zaproszenia na mailach.

Hej! Właśnie sprawdziłem, że nie mam zaproszenia z Atlantic (Big Bada Boom, TOP3) do II ligi. Zarejestrowałem się tu, będę zaglądał, gdyby mail z jakiegoś powodu się nie podpiął

Grałem w atlantic, 4 miejsce i nie dostałem zaproszenia. Wysłałem maila na Staszewski.maciek
Ostatnio edytowany przez shozo (2022-10-02 16:59:20)

Ja ciagle nie dostałem zaproszenia do drugiej ligi. Dajcie prosze znać, na kiedy jest draft, żebym wiedział, czy się martwić, ze go przegapie ![[sred])](http://www.postprime.mojeforum.net/upload/mojeforum_net/postprime/smilies/[sred]).png)

Potwierdzam udzial.
Nazwa druzyny moze sie jeszcze zmienic ;-]
Ja ciagle nie dostałem zaproszenia do drugiej ligi. Dajcie prosze znać, na kiedy jest draft, żebym wiedział, czy się martwić, ze go przegapie
Aktualne? Podeślę ci zaproszenie do jednej z lig na priv.

shozo napisał/a:Ja ciagle nie dostałem zaproszenia do drugiej ligi. Dajcie prosze znać, na kiedy jest draft, żebym wiedział, czy się martwić, ze go przegapie
Aktualne? Podeślę ci zaproszenie do jednej z lig na priv.
Nieaktualne. Wooden mi ogarnął. Dzieki!

Hiper-ebaki graja - nie dostalem maila wiec w moze nie graja, a chca grac...

Mateusz's team też chętnie zagram, ale nie mam linka na mailu do żadnej ligii